​Τραγική κατάληξη είχε ο 24χρονος, ο οποίος το πρωί της 9ης Σεπτεμβρίου 2013 είχε μαχαιρώσει τον ίδιο του τον πατέρα, γνωστό δικηγόρο του Βόλου, μέσα στο γραφείο του.

Ο νεαρός, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχικές διαταραχές, βρέθηκε κρεμασμένος με τα κορδόνια των παπουτσιών του, μέσα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος βρισκόταν εκεί, γιατί την Πέμπτη ξεκίνησε η δίκη του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της πόλης, η οποία όμως διακόπηκε για την επόμενη εβδομάδα.

Την Παρασκευή όμως, λίγο πριν από την μεταγωγή του στις ψυχιατρικές φυλακές του Κορυδαλλου, βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του.

Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι τα παπούτσια του βρίσκονταν έξω από το κελί του, όμως εκείνος με κάποιον τρόπο κατάφερε να τα πάρει και να φτιάξει με τα κορδόνια τους έναν βρόγχο.

Όπως είχε γράψει και το star.gr, ο νεαρός είχε πάει το πρωί της 9ης Σεπτεμβρίου 2013 στο γραφείο του πατέρα του στο κέντρο του Βόλου.

Εκεί είχαν έναν έντονο διαξιφισμό, με αποτέλεσμα να πάρει ένα κουζινομάχαιρο και να τον μαχαιρώσει στην κοιλιά και στον θώρακα.