​Σε επικίνδυνη αποστολή εξελίσσεται η προσπάθεια των υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών να φτάσουν στα γραφεία τους, κι αυτό γιατί τους τελευταίους μήνες που οι καθαρίστριες έχουν καταλάβει την είσοδο του κτιρίου, αρκετές φορές αναγκάζονται να καταφεύγουν στο… παρκούρ για να μπουν στον χώρο εργασίας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην οδό Καραγιώργη Σερβίας, το ΥΠΟΙΚ διαθέτει δύο κτίρια ��α οποία γειτνιάζουν. Στο κτίριο που βρίσκεται στον αριθμό 10, εδώ και 45 μέρες περίπου οι καθαρίστριες πραγματοποιούν κατάληψη με αποτέλεσμα η αστυνομία για λόγους ασφαλείας να έχει κλείσει το νέο κτίριο του υπουργείου.

Αυτό έχει σαν συνέπεια κάθε μέρα από τις επτά το πρωί οι υπάλληλοι που θέλουν να πάνε στην δουλειά τους να μπαίνουν στο κτίριο που βρίσκεται στον αριθμό 10, να ανεβαίνουν με το ασανσέρ στην ταράτσα και από εκεί, από ταράτσα σε ταράτσα να πηγαίνουν στα γραφεία τους στο κτίριο που βρίσκεται στον αριθμό 8.

Σαν να μην έφτανε αυτό, την ίδια ταλαιπωρία τραβάνε και οι πολίτες που θέλουν να παραλάβουν κάποιο έγγραφο από το υπουργείο και οι οποίοι καλούνται να επιδείξουν τις... ακροβατικές τους ικανότητες.