​Η Άννα και η Αιμιλία Βενιζέλου κουβαλούν ένα βαρύ όνομα στις πλάτες τους, αλλά αυτό δεν στάθηκε τροχοπέδη για να μην κυνηγήσουν το μεγάλο τους όνειρο για μια μεγάλη καριέρα στο… τσίρκο!

venizelos.jpg

Οι δισέγγονες του μεγάλου εθνάρχη είναι κόρες του Νικήτα Βενιζέλου, του αγαπημένου του εγγονού, ο οποίος στο παρελθόν διετέλεσε β��υλευτής Χανίων και Α’ Αθηνών, αλλά και αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων.

Και μπορεί οι δύο αδελφές να μεγάλωσαν με τα διδάγματα του προπάππου τους, όμως η πολιτική δεν τις γοήτευσε ποτέ.

venizelos2.jpeg

Οι… Venizelos Sisters όπως είναι γνωστές στην Αμερική, μεγάλωσαν στις ΗΠΑ με την μητέρα τους και ασχολήθηκαν από πολύ μικρές με την γυμναστική και τον χορό.

venizelos3.jpg

Μάλιστα η Άννα, μετά τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, έκανε μαθήματα στο Ecole Nationale du Cirque στο Μόντρεαλ, σπούδασε θέατρο στο Emerson College και ειδικεύτηκε στην γιόγκα και στα ακροβατικά.

venizelos4.png

Το 2004 και τρία χρόνια συνεργάστηκε με το θρυλικό Τσίρκο του Ήλιου, ενώ και η αδελφή της, Αιμιλία έχει ειδικευτεί στις εναέριες δεξιότητες και έχει κάνει σπουδές στον κλασικό και μοντέρνο χορό.

Οι δυο τους πλέον έχουν δημιουργήσει την δική τους εταιρεία και συμμετέχουν σε διάφορα φεστιβάλ, αλλά και σε κινηματογραφικές ταινίες ως κασκαντέρ.

venizelos5.jpg

Η Άννα και η Αιμιλία έχουν φανατικούς θαυμαστές, όπου εμφανίζονται εντυπωσιάζουν με το ταλέντο τους και κάνουν γνωστή τη χώρα μας και στο εξωτερικό.

venizelos6.jpg

Οι δισέγγονες του Ελευθέριου Βενιζέλου, παρά το γεγονός ότι έχουν μεγαλώσει στις ΗΠΑ, επισκέπτονται πάρα πολύ συχνά την Κρήτη και διατηρούν στενές σχέσεις με τους συγγενείς τους στην Ελλάδα.

Πάρτε μια γεύση από την δουλειά των δύο αδελφών...