​Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο 22χρονος σατανιστής, ο οποίος πολτοποίησε το κεφάλι μιας άστεγης γυναίκας στην Γλυφάδα το βράδυ της Ανάστασης για να κάνει θυσία στον εωσφόρο!

Ο νεαρός έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του στους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο του, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή "Live U" ο συνήγορός του, Φαήλος Κρανιδιώτης, ο πελάτης του από τα 14 του άρχισε τη συστηματική χρήση ναρκωτικών, αρχικά εισπνέοντας βενζίνη, μετά καπνίζοντας χασίς για να καταλήξει να κάνει σχεδόν καθημερινή χρήση ηρωίνης. Η συστηματική αυτή χρήση ναρκωτικών μάλιστα είχε σαν αποτέλεσμα να υποστεί παράλυση και να φτάσει τα 25 κιλά.

Η απολογία του διήρκησε 2 ώρες και ο κατηγορούμενος επανέλαβε ότι σκότωσε το θύμα του ως θυσία στο Σατανά υποστηρίζοντας ότι συνομιλούσε με δαίμονα ο οποίος του ζητούσε να σκοτώσει.

Ωστόσο, δήλωσε μετανιωμένος για το έγκλημα που διέπραξε λέγοντας ότι πλέον το κακό δεν τον εκφράζει ενώ αρνήθηκε ότι ήθελε να διαπράξει και δεύτε��ο φόνο υποστηρίζοντας ότι αυτό το είπε στην αστυνομία προκειμένου να δείξει ότι είναι σκληρός.

Να σημειωθεί ότι στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού θα διενεργηθούν δυο πραγματογνωμοσύνες: Η μία θα αφορά την κατάσταση της ψυχικής του υγείας και η δεύτερη προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι τοξικομάνης, όπως υποστήριξε ο νεαρός και ο δικηγόρος του.