​Πάνω από 348 κιλά χασίς εντόπισαν οι λιμενικοί της Πάτρας κρυμμένα ανάμεσα σε καρπούζια που μετέφερε φορτηγό το οποίο θα επιβιβαζόταν σε πλοίο με προορισμό την Ιταλία.

xasis1234567.jpg
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη και συγκεκριμένα σε συρταρωτές θήκες στο εσωτερικό μέρος της οροφής φορτηγού οχή��ατος – ψυγείο (το οποίο μετέφερε καρπούζια) εντοπίστηκαν 311 πλαστικές συσκευασίες οι οποίες περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 348 κιλών και 561,1 γραμ.

xasis12345.jpg

Επιπρόσθετα, συνελήφθη ο 50χρονος οδηγός του ανωτέρω οχήματος, ο οποίος επρόκειτο να επιβιβαστεί με το φορτηγό όχημα σε πλοίο, με προορισμό την Ιταλία.

xasis12345671.jpg
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν η προαναφερθείσα ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, το Φ/Γ όχημα, μία συσκευή πλοήγησης (GPS), πέντε (05) κινητά τηλέφωνα, καθώς και το χρηματικό ποσό των οκτακοσίων πενήντα ευρώ (850,00) που βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντος.