​Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως από την αρρωστημένη δράση του 22 χρονου σατανιστή, ο οποίος την Ανάσταση δολοφόνησε μια 41χρονη άστεγη στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την δολοφονία της άτυχης γυναίκας, η αστυνομία παρακολουθούσε στο διαδίκτυο τέσσερα άτομα, που θεωρούσε ύποπτα για το στυγερό αυτό έγκλημα.

Παριστάνοντας τους υποστηρικτές του σατανά, άρχισαν να έχουν μαζί του μια επαφή μέσω του ψεύτικου προφίλ που είχε δημιουργήσει στο Facebook.

Με τον καιρό ο νεαρός άρχισε να λύνεται, μέχρι που προδόθηκε μόνος του γράφοντας:

«Εγώ έχω κάνει το πρώτο βήμα και έχω ανέβει το πρώτο σκαλί. Την πρώτη μου θυσία την έκανα. Ψάχνω τώρα το δεύτερο μεγαλύτερο θύμα που θα με οδηγήσει στο εσωτερικό του Ναού».

Σύμφωνα με την αστυνομία ο νεαρός είχε οργανώσει την δολοφονία της 41χρονης και την πραγματοποίησε ακολουθώντας πιστά ένα τελετουργικό που είχε διαβάσει στα διάφορα σατανιστικά βιβλία του.

Μάλιστα όπως είπε στους αστυνομικούς, την πέτρα με την οποία πολτοποίησε το κεφάλι της γυναίκας την πέταξε, όχι για να εξαφανίσει τα ίχνη του, αλλά γιατί αυτή αποτελούσε πλέον ιερό όπλο, που δεν έπρεπε να βρίσκεται στον τόπο της θυσίας στον Σατανά.

Με κυνισμό μάλιστα ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι το ερχόμενο Σάββατο, κατά το θερινό ηλιοστάσιο, είχε σκοπό να επαναλάβει την αρρωστημένη πράξη του, ακολουθώντας το ίδιο τελετουργικό, ώστε να δολοφονήσει έναν ακόμα άνθρωπο κ��ι να μπει… στον ναό του Εωσφόρου.