Το κουβάρι της συγκλονιστικής ιστορίας που κρύβεται πίσω από την δολοφονία μιας άστεγης γυναίκας το βράδυ της Ανάστασης αρχίζει να ξετυλίγεται και οι λεπτομέρειες ΣΟΚΑΡΟΥΝ!

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το αποτρόπαιο έγκλημα που έγινε στην κεντρική πλατεία της Γλυφάδας από τον 22χρονο σατανιστή! Η κυνική ομολογία του, δηλαδή το πως και το γιατί δολοφόνησε την 40χρονη άστεγη γυναίκα, πολτοποιώντας το κεφάλι της άφησε με ανοιχτό το στόμα του�� αστυνομικούς. «Εγώ έδωσα το αίμα μου στον Σατανά και ο Σατανάς μου έδειξε το θύμα μου», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την ομολογία του σχηματίστηκε δικογραφία και ο 22χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Πέμπτη.

987.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη δολοφονία, επέστρεψε σπίτι του και καυχήθηκε για το έγκλημά του στο Facebook αλλά και σε ιστοσελίδες σατανιστών.

Ακόμα ομολόγησε ότι ετοίμαζε και δεύτερη ανθρωποθυσία. Όπως είπε ο ίδιος, έβγαινε από το σπίτι του και προσευχόταν καθημερινά στο Σατανά ώστε ως στις 21 Ιουνίου την εαρινή ισημερία να του υποδε��ξει το νέο του θύμα, όπως είχε κάνει και το βράδυ της Ανάστασης. Σύμφωνα με το εορτολόγιο των σατανιστών, 19-25 Απριλίου είναι η εβδομάδα που όποτε έχει Πανσέληνο οι σατανιστές πρέπει να κάνουν μια θυσία στον Σατανά. Έτσι λοιπόν, στις 21 Ιουνίου ξεκινά το θερινό ηλιοστάσιο των σατανιστών, όπου πάλι πρέπει να κάνουν μια θυσία στον σατανά.

1896914_1396256557302166_1300342804_n.jpg
Η ζωή του 22χρονου και τι δήλωσε ο πατέρας, ο αδελφός του και ο δικηγόρος της οικογένειας

Ο νεαρός ζούσε με τους γονείς και τον μεγαλύτερο αδελφό του σε ένα διαμέρισμα της Γλυφάδας. Όπως είπε στους αστυνομικούς από την ηλικία τ��ν 15 ετών άρχισε να ασχολείται με τον σατανισμό. Διάβαζε σχετικά βιβλία και έμπαινε σε ιστοσελίδες με ανάλογο περιεχόμενο.

Ο πατέρας του, ο οποίος είναι ηθοποιός και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας με την καρδιά τουδήλωσε: «Το μόνο που έχω να πω είναι η βαθιά μου λύπη για τον άδικο χαμό αυτής της γυναίκας και δεύτερον ο γιος μου είναι βαριά άρρωστος ψυχικά και χρήστης ουσιών. Τα έχω πει όλα στην κατάθεσή μου στο αστυνομικό τμήμα. Σας παρακαλώ πολύ, δεν είμαι καλά στην υγεία μου έχω κάνει χειρουργείο καρδιάς».

Ο αδελφός του 22χρονου είπε: «Τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια. Είμαστε συγκλονισμένοι. Η οδύνη μας είναι μεγάλη! Πονάμε πρώτα γι’ αυτή την γυναίκα».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας στην εκπομπή «Μίλα», το παιδί είναι εξαρτημένο από ουσίες και μάλιστα οι γονείς του είχαν απευθυνθεί στο αστυνομικό τμήμα της Γλυφάδας, αφού ο 22χρονος είχε φτάσει στο σημείο να πίνει βενζίνη εάν δεν είχε να πάρει ναρκωτικά.

Ακόμα, η οικογένειά του τον είχε πάει στον Άγιο Όρος προκειμένου να γίνει καλά.

untitled.png
Πως τον εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ

Οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη του και δεν άργησαν να ανακαλύψουν και τον τόπο διαμονής του. Οι αστυνομικοί άρχισαν να τον παρακολουθούν και την Τρίτη αποφάσισαν να προχωρήσουν στην προσαγωγή του. Από το DNA του διαπίστωσαν ότι αυτός ήταν ο δολοφόνος. Υπενθυμίζεται ότι μετά την δολοφονία της 40χρονης ο 22χρονος είχε πετάξει μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών σε ένα κάδο απορριμμάτων, στην οποία μέσα είχε την πέτρα που πολτοποίησε το κεφάλι της άτυχης γυναίκας. Εκεί υπήρχε ένα δαχτυλικό του αποτύπωμα.

Είχε ψεύτικο προφίλ στο Facebook

Ο νεαρός κάθε βράδυ περνούσε ώρες πάνω από τον υπολογιστή, επισκεπτόταν ιστοσελίδες σατανιστικού περιεχομένου και διάβαζε ανάλογα βιβλία. Είχε δημιουργήσει και ψεύτικο προφίλ στο Facebook και δεν δίσταζε στις συνομιλίες του να αφήνει να εννοηθεί ότι είναι σατανιστής και ότι είχε κάνει και φόνο στο όνομα του Σατανά. Αυτό ήταν το δεύτερο και καθοριστικό λάθος, που οδήγησε τους αστυνομικούς στην σύλληψή του.

Πως περιέγραψε την δολοφονία

Αυτό είναι το παγκάκι που ο 22χρονος αφού έκοψε με ένα γυαλί το χέρι του έγραψε με το αίμα του τον αριθμό 666 και σχημάτισε έναν ανάποδο Σταυρό. Στην συνέχεια έκανε επίκληση στον Σατανά για να του επιδείξει το θύμα που θα έκανε θυσία στο όνομά του. Αμέσως, είπε, εμφανίστηκε τρία παγκάκια πιο κάτω η άτυχη γυναίκα που αναζητούσε έναν χώρο για να κοιμηθεί. Χωρίς να διστάσει πήρε την πέτρα και της πολτοποίησε το κεφάλι. Προσπάθησε μάλιστα με το αίμα της γυναίκας να σχηματίσει τη μορφή του Σατανά για να τον ευχαριστήσει.

jghjdghj.jpg