​Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 26χρονος Πακιστανός, ο οποίος δολοφόνησε με μπαλτά έναν 54χρονο συμπατριώτη του στην Ιεράπετρα και τραυμάτισε σοβαρά έναν 49χρονο επιχειρηματία.

«Ήμουν μεθυσμένος και δεν ήξερα τι έκανα», είπε στην ανακρίτρια ο Πακιστανός, ο οποίος έριξε το φταίξιμο για το δολοφονικό αμόκ που τον έπιασε στην μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ.

Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι γι’ αυτό το λόγο δεν θυμάται καθόλου ότι αποπειράθηκε να βιάσει την σύζυγο του αφεντικού του λέγοντας:

«Θυμάμαι ότι πήγα να την βρω γιατί το αφεντικό μου με έχει απλήρωτο εδώ και καιρό για δουλειά που κάνω στα χωράφια του και πήγα να ρωτήσω που έχει πάει».

Ανατριχιαστική είναι και η περιγραφή της δολοφονίας του συμπατριώτη του.

«Θυμάμαι ότι πήγα στον συμπατριώτη μου γιατί είχαμε κάποιες οικονομικές διαφορές. Είχαμε μία έντονη λογομαχία, το ένα έφερε το άλλο και σε κατάσταση αμόκ πήρα έναν μπαλτά που υπήρχε εκεί στο μαγαζί και τον χτύπησα. Όταν αντιλήφθηκα το κακό που είχα κάνει έφυγα αμέσως από το μαγαζί. Πήγα προς την παραλία και είδα εκεί τον 49χρονο. Και με εκείνον είχαμε μικρές οικονομικές διαφορές με τον 49χρο��ο να με κοροϊδεύει συνεχώς. Πήγα προς τα εκεί και άρχισα να τον χτυπάω», πρόσθεσε.

Όπως είπε μάλιστα, δεν ήθελε να κάνει κακό σε κανέναν και όταν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί θέλησε να παραδοθεί στην αστυνομία.

«Δεν ήθελα να κάνω σε κανέναν κακό. Δεν ξέρω τι είχα πάθει. Μόλις συνειδητοποίησα τις πράξεις μου πήγα προς το αστυνομικό τμήμα με μόνο σκοπό να παραδοθώ. Στην πορεία με βλέπει ο αστυνομικός, με το μπαλτά στο χέρι και γεμάτο αίματα. Ήρθε να με αφοπλίσει. Αντιστάθηκε και χτύπησα το περιπολικό με τον μπαλτά. Δεν θυμάμαι άλλες λεπτομέρειες. Θυμάμαι μόνο ότι μου πέρασε χειροπέδες ο αστυνομικός», είπε.