​Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε το πρωί ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος για το περίφημο ξήλωμα, που είχε κάνει στις μπάρες της εθνικής ��δού… μαζί με άλλους 9 κατηγορούμενους και πριν από λίγο οι δικαστές αποφάσισαν ότι είναι όλοι αθώοι!

«Και εμείς τώρα είμαστε καλά γιατί αθωωθήκαμε όλοι οι κατηγορούμενοι και όλα καλά» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

«Κατορθώσαμε με πολύ κόπο και μπορέσαμε και φτιάχτηκε ο δρόμος ,η παρακαμπτήριος και μπορούν οι κάτοικοι να μετακινούνται χωρίς να πληρώνουν διόδια» πρόσθεσε!

Ο δήμαρχος μετά από πολλές αναβολές δικάστηκε για την υπόθεση με τα διόδια, όταν τον Ιανουάριο του 2011 ξήλωσε τις μπάρες της εθνική για να έχουν πρόσβαση στο παράδρομο οι δημότες της ανατολικής Φθιώτιδας.

«Κανείς δεν αισθάνεται ευχάριστα στο "σκαμνί"... Έκανα το καθήκον μου απέναντι στους δημότες μου.... Δεν είναι δυνατόν να πληρώνεις διόδια για να πας να ποτίσεις το χωράφι σου. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη», δήλωσε λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η δίκη.