​Συνεχίζουν οι διωκτικές αρχές τις έρευνες για την πλήρη εξάρθρωση του κυκλώματος που μετέφερε στην χώρα μας τον έναν τόνο ηρωίνης.

Αξιωματικός που συμμετέχει στις έρευνες και στις συλλήψεις των έντεκα ατόμων μιλά στο STAR και υποστηρίζει ότι «παρά τις έντεκα συλλήψεις η οργάνωση έχει και άλλα παρακλάδια που απλώνονται από την Ασία σε όλη την Ευρώπη».

Επόμενο στάδιο της έρευνας είναι το ξεσκόνισμα των τραπεζικών λογαριασμών και της περιουσίας των μελών της σπείρας. Κάποιοι από αυτούς είχαν μεγάλη οικονομική επιφάνεια αλλά το ερώτημα είναι πως την απέκτησαν!

Τους τελευταίους μήνες οι κοριοί της DEA και του λιμενικού είχαν πάρει φωτιά καθώς προσπαθούσαν να καταγράψουν και να αποκωδικοποιήσουν τις κινήσεις και τις συνομιλίες των μελών που δεν δίσταζαν να διακινούν την ηρωίνη μέσα στην Αθήνα με κάλυμμα τα πολυτελή τζιπ.

Κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μερικά από τα πιο δυνατά στοιχεία της δικογραφίας. Την επόμενη Τρίτη και Τετάρτη οι 11 συλληφθέντες θα απολογηθούν και θα αναλάβει ο καθένας το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί.

«Μέχρι τότε έχουν το χρόνο να σκεφτούν και να... θυμηθούν πολλά» λέει με νόημα στο STAR ο ίδιος αξιωματικός των διωκτικών αρχων.