Για 50 ευρώ, ένα γεωργικό εργαλείο, ένα κινητό και διάφορα μικροαντικείμενα σκότωσαν 83χρονο στην Πέλλα τρεις νεαροί!

Η υπόθε��η ανθρωποκτονίας σε βάρος 83χρονου (που συνέβη στις 31/05/2014 στο Γαρέφιο Πέλλας) εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας και συνελήφθησαν κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης του Ανακριτή Έδεσσας, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της ληστείας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 28, 16 και 17 ετών, οι οποίοι είχαν αρχικά συλληφθεί στις 11/6/ 2014 για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Όπως προέκυψε από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι εισήλθαν τις μεσημβρινές ώρες στην οικία του 83χρονου και αντιλαμβανόμενοι την παρουσία του τον ακινητοποίησαν, έδεσαν τα χέρια του πισθάγκωνα με καλώδιο και τον φίμωσαν, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Στη συνέχεια, αφαίρεσαν από την οικία ένα παλαιό περίστροφο, το χρηματικό ποσό των 50 Ευρώ, ένα γεωργικό μηχάνημα χειρός, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα. Κατόπιν, επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας, ενώ η έρευνα συν��χίζεται για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.