​Προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη και την Τετάρτη, ανά ομάδες, πήραν οι 11 συλληφθέντες για την υπόθεση του ενός τόνου ηρωίνης που βρέθηκε σε βίλα στην Φιλοθέη και σε αποθήκη στο Κορωπί. Έως τότε θα κρατούνται στο Λιμεναρχείο Πειραιά, όπου επέστρεψαν έπειτα από την εμφάνισή τους στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

Στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, φέρεται να εμπλέκεται εφοπλιστής, η πρώην γυναίκα του, η πεθερά του αλλά και ο 15χρονος γιος του.

Υπενθυμίζεται ότι οι άντρες του Λιμενικού το βράδυ της Πέμπτης μετά από μεγάλη επιχείρηση που είχε στηθεί εντόπισαν στη βίλα του εφοπλιστή στη Φιλοθέη περίπου μισό τόνο ηρωίνης, την οποία είχαν κρύψει στο υπόγειο και επρόκειτο να την διοχετεύσουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και άλλα 600 κιλά σε αποθήκη στο Κορωπί.

img-9263s.jpg
Με κρυμμένα τα πρόσωπά τους οι συλληφθέντες το απόγευμα της Παρασκευής οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Μάλιστα τελευταίοι από το όχημα των αστυνομικών κατέβηκαν η μητέρα με τον 15χρονο γιο της, η οποία τον κρατούσε από το χέρι.

speira_0.jpg
Ακόμα ο ένας από τους κρατούμενους, τουρκικής καταγωγής, που φέρεται να είναι ο εγκέφαλος της σπείρας, αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και μεταφέρθηκε με αμαξίδιο.

Διαβάστε εδώ την υπόθεση.