​Δεν έφταναν τα λουκέτα στα νυχτερινά μαγαζιά της Μυκόνου, λόγω παραβίασης ωραρίου και ηχορύπανσης, ήρθε τώρα να προστεθεί στο ήδη τεταμένο κλίμα και το θέμα της δημοπράτησης των παραλιών που ακόμα δεν έχει γίνει, με αποτέλεσμα επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται με ξαπλώστρες και ομπρέλες να μην ξέρουν ακόμα τι μέλλει γενέσθαι.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καθυστερήσει τραγικά οι σχετικές διαδικασίες, με αποτέλεσμα ακόμα κι αυτοί που θέλουν να δώσουν στον δήμο μεγάλα ποσά για να νοικιάζουν ομπρέλες και ξαπλώστρες στις παραλίες του νησιού, να μην μπορούν να το κάνουν.

Υπεύθυνοι του δήμου πάντως διαβεβαιώνουν ότι τα όποια εμπόδια ξεπεράστηκαν και σύντομα θα προχωρήσει η δημοπράτηση μέσα στις επόμενες μέρες.

Μέχρι τότε πάντως, παραλίες στολίδια, όπως η Ψαρρού και ο Ορνός, που ονειρεύονται να επισκεφτούν χιλιάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο δεν μπορούν να αξιοποιηθούν και οι καταστηματάρχες δείχνουν έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν όλα τα νόμιμα μέσα, μιας και η τουριστική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει.

Τα νυχτερινά μαγαζιά από την άλλη, άνοιξαν την Πέμπτη, μετά τη συνάντηση των ιδιοκτητών με τους συναρμόδιους υπουργούς, όμως η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη στα σοκάκια της Μυκόνου.