​Για πρώτη φορά μετά από τον θάνατο της Φαίης Μπλάχα, η αδελφή της Μαριαλένα, η οποία κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία και ψευδορκία μίλησε στην κάμερα του Star και στην Τατιάνα Στεφανίδ��υ, αποκαλύπτοντας την σχέση της με την αδελφή της, αλλά και όλα όσα συνέβησαν την μοιραία βραδιά που η αδελφή της βρέθηκε στο νοσοκομείο να χαροπαλεύει μετά από τα χτυπήματα που δέχτηκε από τον Στεφανάκη.

«Η Φαίη ήταν το αγαπημένο μου πλάσμα. Η μόνη μας προστριβή ήταν ότι πάντα ήθελα το καλύτερο για εκείνη. Ήθελα να σπουδάσει… δεν ήθελα να εργάζεται. Από τα 14 της η Φαίη εργαζόταν σε καφετέριες», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Μάλιστα εξέφρασε και την αγανάκτησή της για όλους αυτούς που εμφανίστηκαν ως μάρτυρες κατηγορίας, χωρίς να γνωρίζουν την σχέση που είχε εκείνη με την Φαίη.

«Όλες αυτές οι φίλες που εμφανίστηκαν στο δικαστήριο την ξέρουν τα τελευταία δύο χρόνια. Τι μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να πουν για τη δική μου σχέση μαζί της; Ήταν η αδελφή μου, η οικογένειά μου… πώς είναι δυνατόν να λένε τέτοια πράγματα και πώς τα στοιχειοθετούν; Πού ξέρουν οι φίλοι πότε ήπιε το γάλα της, πότε έφαγε, πότε μου ζήταγε να της βάφω τα μαλλιά ή να την πάω κάπου; Πού τα ξέρουν όλα αυτά; Ποιο ήταν το αγαπημένο της φαγητό που μου ζητούσε να της φτιάξω; Ποιο γλυκό της άρεσε; Πώς κοιμόταν το βράδυ; Ποιος από όλους αυτούς τα ξέρει αυτά;» αναρωτήθηκε κλαίγοντας.

Αίσθηση όμως προκαλεί και η αναφορά της Μαριαλένας στη μοιραία νύχτα, όταν έφτασε στο νοσοκομείο, όπου χαροπάλευε η Φαίη μετά από τον βαρύτατο ξυλοδαρμό της από τον Στεφανάκη.

«Πήγα στο νοσοκομείο και όταν την είδα φορούσε κολάρο, ήταν χτυπημένη αρκετά στο πρόσωπο και μου είπαν οι γιατροί ότι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Από εκείνη τη στιγμή θόλωσαν τα πάντα γύρω μου. Δεν καταλάβαινα τι μου γινόταν. Άρχισα να πνίγομαι. Δεν ήξερα τι να κάνω… δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Στο πρόσωπό του είδα έναν άνθρωπο που μόνο κακό μπορούσε να κάνει», είπε.

Ολόκληρη η συγκλονιστική συνέντευξη θα μεταδοθεί την προσεχή Δευτέρα στην εκπομπή Μίλα και στην Τατιάνα Σταφανίδου.