Χαμός έχει προκληθεί από χθες με δυο φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο μετά τα άγρια επεισόδια μεταξύ αντρών της αστυνομίας και των καθαριστριών.

Στην μια φωτογραφία, όπως σας γράψαμε και χθες στο star.gr, φαίνεται ένας άντρας των ΜΑΤ να χτυπάει πισώπλατα μια καθαρίστρια, έξω απο το Υπουργείο Οικονομικών. Η αστυνομία σε σχετική ανακοίνωση της αναφέρει ότι πραγματοποιείται διοικητική έρευνα για το βίαιο περιστατικό.

Resizer.jpg
Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει έναν άλλο αστυνομικό, ο οποίος φοράει ένα γάντι που έχει προσκολλημένο ένα μεταλλικό αντικείμενο που μοιάζει με σιδερογροθιά.

007E2CD52809F5BAA039F265C7FAEC35.jpg
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής αστυνομίας πραγματοποιήθηκε έρευνα και πρόκειται για κοκάλινες απολήξεις που κυκλοφορούν στο εμπόριο για οδηγούς μοτοσικλέτας. Τα γάντια δεν αποτελούν εξάρτημα στολής και ο αστυνομικός ελέγχεται πειθαρχικά.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Χρήστος Φωτόπουλος, σε δηλώσεις του καταδίκασε τη βία και χαρακτήρισε τους ανθρώπους που κάνο��ν χρήση της «ανεγκέφαλους» και «εγκληματικές φυσιογνωμίες».