​Μετά από τις λασποβροχές και τις συννεφιές, το καλοκαιράκι επιστρέφει και ο υδράργυρος αρχίζει και πάλι α��ό την Παρασκευή να παίρνει την ανηφόρα.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Αττική
Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα βορεια και ανατολικά η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και από το μεσημέρι νότιοι μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές ��αι απογευματινές ώρες πρόσκαιρους όμβρους κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοι 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές η καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαια από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος και μονό το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχτούν τοπι��ές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά και κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.