​Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας, που κάνουν τις διακοπές τους στην Κρήτη, έσπασαν τη σιωπή τους σχετικά με το επεισόδιο που συνέβη σε παιδότοπο του νησιού.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, οι γαλαζοαίματοι υποστήριξαν ότι επισκέφτηκαν τον παιδότοπο με την συνοδεία των σωματοφυλάκων τους, για να παίξουν τα παιδιά ηλικίας 1,5 και 6 ετών αντίστοιχα, όμως δεν απαίτησαν ποτέ να εκκενωθεί ο παιδότοπος.

Μάλιστα, πρόσθεσαν ότι ο λόγος που πήγαν στον παιδότοπο ήταν για να μπορέσουν τα παιδάκια να παίξουν και να γνωρίσουν άλλα παιδιά, ενώ ανέφεραν ότι αποχώρησαν από τον παιδότοπο επειδή ζήτησαν να βρίσκονται στο χώρο οι 4 νταντάδες και η μητέρα των παιδιών αλλά δεν έγινε δεκτό.

Όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, η βασιλική οικογένεια το μεσημέρι της Δευτέρας είχε πάει μια βόλτα στο Ηράκλειο. Κάποια στιγμή τα παιδιά του πρίγκιπα και διάδοχου του βασιλιά Αμπντάλα της Σαουδικής Αραβίας, Σαλμάν, ζήτησαν να παίξουν.

Τότε τρία μαύρα βαν και μία ίδιου χρώματος λιμουζίνα κατευθύνθηκαν σε παιδότοπο που βρίσκεται στο λιμάνι της πόλης. Γύρω στις τέσσερις το απόγευμα, οι ιδιοκτήτες του παιδότοπου είδαν έκπληκτοι στην πόρτα τους να στέκονται 12 σωματοφύλακες, 4 νταντάδες, η σύζυγος του πρίγκιπα και τα δυο παιδιά τους.

Οι σωματοφύλακες, οι οποίοι οπλοφορούσαν ζήτησαν από τους υπεύθυνους να εκκενωθεί το κτίριο για να μπορούν τα παιδιά να παίξουν… ελεύθερα, οι υπεύθυνοι αρνήθηκαν και η βασιλική οικογένεια αποχώρησε.