Αναστάτωση προκάλεσαν οι σωματοφύλακες του Σαουδάραβα που κάνει τις διακοπές του στην Ελούντα!

Ο πρίγκιπας, που είναι ο διάδοχος του 89χρονου βασιλιά Αμντάλα της Σαουδικής Αραβίας έκανε την βόλτα του στο λιμάνι του Ηρακλείου μαζί με τα παιδιά του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι της Δευτέρας εκτυλίχθηκαν σκηνές που θυμίζουν κινηματογραφική ταινία σε γνωστό παιδότοπο της περιοχής.

Γύρω στις 15.45, τρία μαύρα βαν και μία ίδιου χρώματος λιμουζίνα σταμάτησαν έξω από την παιδική χαρά και από μέσα βγήκαν οι σωματοφύλακες των πριγκιπισσών, οι νταντάδες και τρία μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Όπως ανέφερέ άτομο που βρισκόταν εκείνη την ώρα στον παιδότοπο, αρχικά στο μαγαζί μπήκε ο υπεύθυνος των σεκιούριτι: «Επέδειξε μία ταυτότητα με βασιλικά στέμματα και οι υπόλοιποι που ακολούθησαν έδειχναν τη ζώνη τους, ως απόδειξη ότι ανήκουν στη φρουρά των πριγκιπισσών που τις τελευταίες ημέρες παραθερίζουν στην Ελούντα. Ουσιαστικά μπήκε πρώτα μέσα ο αξιωματικός ασφάλειας που συνόδευε τον προϊστάμενο της ασφάλειας της κυρίας και μετά ένας ένας οι σεκιούριτι».

«Αφού έκαναν χώρο, μπήκαν μέσα και η μητέρα με τις δύο κόρες και τη συνοδεία τους. Ζήτησαν να μην καταγραφεί τίποτα και να κλείσουν οι κάμερες, οι οποίες να σημειωθεί ότι δεν είναι κλειστού κυκλώματος αλλά χρησιμεύουν ούτως ώστε να παρακολουθούν οι γονείς που πίνουν τον καφέ τους τα παιδιά τους την ώρα που παίζουν».

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν και δύο Ελληνες στη συνοδεία, ένας από την Ασφάλεια Ηρακλείου και ο επόπτης των υπόλοιπων σεκιούριτι: «Τον λόγο είχε όμως ο υπεύθυνος ασφαλείας που ήταν ξένος και ο οποίος ζήτησε με πολύ ευγενικό τρόπο να βγει ο κόσμος έξω, ήταν πέντε - έξι παρέες».

Από το μαγαζί τους απάντησαν, επίσης πολύ ευγενικά, ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και εκείνοι δεν επέμειναν. Ζήτησαν λοιπόν να ασχοληθούν κάποιες από τις κοπέλες της φύλαξης του παιδότοπου μόνο με τις πριγκίπισσες. Τους είπαν όμως πως καλό θα ήταν να ενημέρωναν λίγο νωρίτερα προκειμένου να υπάρχουν περισσότερες κοπέλες, αλλά μας ανέφεραν ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται για να μην ξέρει κανένας πού πηγαίνουν κάθε φορά.

Ωστόσο ασχολήθηκαν κάποιες κοπέλες μόνο με τα δικά τους παιδιά για τη λίγη ώρα που έμειναν.

«Οταν οι υπεύθυνοι συνειδητοποίησαν ότι οι σεκιούριτι οπλοφορούσαν, τους ζήτησαν να βγουν έξω, για να πάρουν την απάντηση ότι είχαν εντολή να μην απομακρύνονται πέρα από τα τρία μέτρα από τα παιδιά και τη μητέρα τους καθότι αυτή είναι η δουλειά τους. Ευγενικά τους ζήτησαν να αποχωρήσουν και έφυγαν όλοι σαν κύριοι, αφού πλήρωσαν το αντίτιμο για την είσοδο των παιδιών στον χώρο αναψυχής» λέει το άτομο που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό.

Οπως έγινε γνωστό, η επίσκεψή τους στον παιδότοπο προέκυψε κατά τη διάρκεια βόλτας που έκανε η οικογένεια στο Ηράκλειο.

Κάποια στιγμή τα πα��διά ζήτησαν να παίξουν και οι υπεύθυνοι της φρουράς ασφαλείας ρώτησαν ντόπιους ποιος είναι ο πιο ασφαλής χώρος αναψυχής, όπου θα μπορούν να περιφρουρήσουν τις μικρές πριγκίπισσες και εκείνοι τους υπέδειξαν τον συγκεκριμένο.