​Σε ποιον να το πει μια έγκυος γυναίκα από την Πάτρα ότι πήγε στον γυναικολόγο της με συμπτώματα εγκυμοσύνης κι εκείνος της είπε ότι απλά έχει ένα ορμονικό πρόβλημα.

Όλα ξεκίνησαν πριν από δέκα μήνες, όταν η γυναίκα πήγε στο ιατρείο του γυναικολόγου της με έντονη αδιαθεσία. Επειδή ο γιατρός όμως γνώριζε πως η γυναίκα έπαιρνε αντισυλληπτικά δεν αγχώθηκε και την ρώτησε μόνο αν είχε πάρει πριν από κάποια σεξουαλική επαφή της.

Όμως η γυναίκα δεν ήταν 100% σίγουρη, κάτι που είπε στον γιατρό της, χωρίς εκείνος να της κάνει κάποια εξέταση για να αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης.

Αντίθετα της είπε να μην ανησυχεί και πως κατά πάσα πιθανότητα είναι κάποια ορμονική διαταραχή. Η κατάσταση της γυναίκας όμως συνεχώς χειροτέρευε, ενώ άρχισε να αυξάνεται και το βάρος της.

Πηγαίνοντας πάλι στον γιατρό της, εκείνος πάλι δεν της έκανε καμία εξέταση και της είπε ότι για όλα αυτά φταίνε οι ορμόνες.

Τελικά, όταν άρχισε να αισθάνεται έντονους πόνους απευθύνθηκε σε άλλο γιατρό, ο οποίος και της είπε ότι είναι πέντε μηνών έγκυος!

Πλέον η γυναίκα κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην γυναικολόγου της και θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.