​Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την πιθανή εμπλοκή του καταζητούμενου τρομοκράτη, Νίκου Μαζιώτη στην ληστεία που έγινε σε τράπεζα στο Συκούριο της Λάρισας με λεία περισσότερα από 150.000 ευρώ.

Μάλιστα αυτό που αποκάλυψαν οι αυτόπτες μάρτυρες ήταν ο αφοπλιστικός διάλογος που είχαν οι κακοποιοί με μια π��λάτισσα!

Επειδή λοιπόν ο μισθός έχει φθάσει στα 300 ευρώ έκαναν την ληστεία οι τέσσερις κακοποιοί στο Συκούριο.

Χαρακτηριστικά φέρεται η πελάτισσα να είπε στον έναν ληστή: «γιατί δεν πας αγόρι μου να δουλέψεις και κάνεις ληστείες;». Τότε εκείνος της απάντησε: «επειδή ο μισθός έχει φθάσει στα 300 ευρώ»!

Τώρα, οι αστυνομικοί αναζητούν στοιχεία ώστε να τους οδηγήσουν σε ποια ομάδα ανήκουν οι άνθρωποι που έκαναν την ληστεία.

Θεωρούν ότι ίσως πρόκειται για άτομα που ανήκουν στην ομάδα του Νίκου Μαζιώτη αλλά δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να είναι και μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς, ομάδα στην οποία όπως είκαζουν έχει ενταχθεί και ο Χριστόδουλος Ξηρός. Γι’ αυτό τον λόγο οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής έχουν πάρει ακόμα και τα πουκάμισα του διευθυντή αλλά και του ταμεία της τράπεζας, ώστε να διαπιστώσουν αν πάνω τους υπάρχουν ίχνη DNA, καθώς οι ληστές τους είχαν πιάσει αγκαλιά για να τους οδηγήσουν στο χρηματοκιβώτιο!