​Ο Βικ Σαρέλ ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πήρε τηλέφωνο ο Βαγγέλης Στεφανάκης μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της 23χρονης Φαίης Μπλάχα, το μοιραίο εκείνο βράδυ και την πήγαν μαζί στο νοσοκομείο.

Σαρέλ: «Ο Βαγγέλης έκλαιγε και φώναζε "τι έκανα"»

Στην κατάθεσή του, ο κοινός φίλος του κατηγορουμένου και των αδερφών Μπλάχα περιέγραψε τα όσα έζησε το μοιραίο βράδυ, αλλά και τη σχέση του Στεφανάκη με τη Φαίη και τη Μαριαλένα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η Μαριαλένα τον πίεζε με τα τηλέφωνα».

«Εμφανίστηκε ο Βαγγέλης τρελαμένος. Φώναζε και ζητούσε βοήθεια. Είδα τη Φαίη λιπόθυμη. Ο Βαγγέλης φώναζε, έκλαιγε και έλεγε “τι έκανα”. Ο Βαγγέλης το μόνο που ήθελε ήταν να πάει τη Φαίη στο νοσοκομείο. Κάποια βράδια που ο Βαγγέλης έμενε σπίτι μου, τον έπαιρνε συνέχεια η Φαίη και κάποιες φορές και η Μαριαλένα. Ο Βαγγέλης πιεζόταν μέσω των τηλεφώνων από τη Μαριαλένα. Στο νοσοκομείο η Μαριαλένα τον χάιδευε και του έλεγε να ηρεμήσει. Ο Στεφανάκης είναι μια χαρά παιδί. Περνάγαμε καλά μαζί. Δεν περίμενα αυτήν την κατάληξη… να πεθάνει η Φαίη».

Από την άλλη ο πρώην σύζυγος της Μαριαλένας Μπλάχα κατέθεσε στο δικαστήριο για την δολοφονία της 23χρονης Φαίης από τη Νέα Μάκρη και εκτός από την αναφορά στον ''σκληρό'' πατέρα μίλησε και για την σχέση του με την αδικοχαμένη κοπέλα!

fgusrt.jpg
«Την Φαίη την αγαπούσα πολύ, την είχα σαν αδελφή μου. Μια φορά μου είχε εκμυστηρευτεί ότι ο κατηγορούμενος την είχε χτυπήσει και ότι ζαλιζόταν και είχε ζητήσει από τον πατέρα της να την πάει στο νοσοκομείο», είπε ο μάρτυρας.


Η δίκη θα συνεχιστεί στις 19 Ιουνίου.