​Χρυσές δουλειές έκανε ένας 50χρονος στη Δράμα, ο οποίος παρίστανε τον ασφαλιστικό σύμβουλο και εξέδιδε πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων, εξαπατώντας δύο ασφαλιστικές εταιρείες και 104 πελάτες του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας ξάφρισε πάνω από 40.000 ευρώ από τα θύματά του και η δράση του ήταν οργανωμένη με κάθε λεπτομέρεια.

Όπως ανακοινώθηκε, με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων είτε κατάρτιζε πλαστά συμβόλαια, είτε συμπλήρωνε κενά ασφαλιστήρια συμβόλαια που είχε αποσπάσει από μια ασφαλιστική εταιρεία στην οποία εργαζόταν στο παρελθόν.

Η δράση του χρονολογείται από το 2011 και στα τέσσερα αυτά χρόνια, ο 50χρονος είχε καταφέρει να εκδώσει 146 πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων.

Ύστερα από έρευνα που έγινε στο γραφείο του, κατασχέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένας εκτυπωτής, ένα πολυμηχάνημα, 146 πλαστά συμβόλαια ασφάλειας, 26 κενά γνήσια ασφαλιστήρια συμβόλαια, μία πλαστή πράσινη κάρτα και τρία μπλοκ αποδείξεων.

Ο 50χρονος κατηγορείται για απάτη, πλαστογραφία και κλοπή, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.