​Σκληρό reality γυριζόταν σε διάφορους οίκους ανοχής στην Αθήνα, μιας και οι… υπεύθυνοι είχαν εγκαταστήσει σύστημα κρυφών καμερών με το οποίο παρακολουθούσαν και βιντεοσκοπούσαν τους πελάτες τους κατά τη διάρκεια των ερωτικών τους περιπτύξεων.

Οι… πιπεράτες αποκαλύψεις έγιναν μετά από ελέγχους που πραγματοποίησε τις τελευταίες μέρες το τμήμα Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής. Σ’ αυτούς, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν σε τρεις οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, πέντε καταγραφικά μηχανήματα και κάμερες, στην είσοδο, στον χώρο αναμονής, αλλά και μέσα στα δωμάτια.

Το υλικό που κατέσχεσαν οι αστυνομικοί και περιέχει πολύ καυτές σκηνές έχει σταλεί στα εργαστήρια της ΕΛ. ΑΣ για αξιολόγηση και διερεύνηση, ώστε να σχηματιστούν δικογραφίες εναντίον των υπευθύνων λειτουργίας για εμπορία και παράβαση προσωπικών δεδομένων.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτεται ότι σε οίκους ανοχής παρακολουθεί όλες τις κινήσεις των πελατών και των… εργαζομένων ο Μεγάλος Αδελφός.

Στο παρελθόν είχαν βρεθεί κρυφές κάμερες και σε οίκους ανοχής της επαρχίας, ενώ τώρα διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθεί πού διοχετεύονταν τα βίντεο αυτά.

Η αστυνομία υποψιάζεται ότι το υλικό αυτό είχε πωληθεί στο διαδίκτυο, ενώ σε δύο περιπτώσεις διαπιστώθηκε ότι είχαν διοχετευθεί σε διεθνή ιστοσελίδα με ερωτικά βίντεο και αγγελίες γυναικών που εκδίδονται.