​Αισιοδοξία, δύναμη ψυχής και όρεξη για ζωή νιώθει αυτός που διαβάζει την ιστορία της κυρίας Μανιά από το Ηράκλειο Κρήτης!

Η γυναίκα που βλέπετε στην φωτογραφία νίκησε τον καρκίνο και τώρα στέλνει το δικό της μήνυμα σε όσους αντιμετωπίζουν αυτή τη σοβαρή ασθένεια.

Η κυρία Ρένα Μανιά μετά από 8 ολόκληρους μήνες σκληρής μάχης με τη νόσο, κατάφερε να βγει νικήτρια!

Στο πλευρό της είναι ο σύζυγος με τα δύο της παιδιά, Γιάννη και Νίκο, οι οποίοι έκαναν τα πάντα για να τη βοηθήσουν.

Διαβάστε το μήνυμά της:

«Κατά αρχήν δεν δημοσιεύω για να δημιουργήσω εντυπώσεις. Δεν θα γράψω πολλά. Μετά από 8 μήνες καταφέρα��ε να σταθούμε στα πόδια μας. Όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με καρκίνο να είναι αισιόδοξοι, μην φοβούνται. Η ιατρική έχει κάνει πραγματικά άλματα σε αυτό το θέμα. Το χαμόγελο είναι το πρώτο που θα πρέπει να υπάρχει και να μην αλλοιωθεί ποτέ. Το ευχαριστούμε είναι λίγο για την αναφορά στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Ευχαριστούμε την ογκολογική κλινική και συγκεκριμένα την κα. Μηλάκη, τον κ. Ανδρουλάκη και κ. Δροσίτη, την χειρουργική κλινική τον κ. Κωστάκη, τον κ. Ραχμανή και τον κ. Κοκκινάκη, το γαστρεντερολογικό τμήμα τον κ. Πασπάτη και κ. Βάρδα, το τμήμα χημειοθεραπείας την κα Ελένη και την Κα Αλεξάνδρα και τελειώνοντας όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου».