​Νεφώσεις με τοπικές βροχές στο Ανατολικό Αιγαίο και καλό καιρό σ��ην υπόλοιπη χώρα με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, σήμερα Πέμπτη!

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 14 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 31 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 14 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις, με εξαίρεση το Κρητικό όπου θα πνέουν δυτικοί με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Στην Αττική

Ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας, έχουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Στην Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στα ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στρεφόμενοι από το απόγευμα σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.