​Το θρίλερ στην υπόθεση που πέρσι είχε συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο συνεχίζεται, με την εισαγγελέα σήμερα να ζητάει την ενοχή του Χρυσαυγίτη που μαχαίρωσε τον ανήλικο μαθητή στο Παλαιό Φάληρο.

Η εισαγγελέας δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου ότι βρισκόταν σε άμυνα, ενώ από τα στοιχεία πρ��κύπτει ότι είχε πρόθεση να μαχαιρώσει τον 17χρονο.

Ωστόσο, η εισαγγελέας ζήτησε την μετατροπή της ποινής από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, καθώς όπως είπε αν ο κατηγορούμενος ήθελε να σκοτώσει τον ανήλικο μαθητή θα τον μαχαίρωνε και άλλες φορές, στην πλάτη ή στο κεφάλι.

Συγκεκριμένα η εισαγγελέας ανέφερε: «Δεν υπήρχε ενδεχόμενος δόλος καθώς στόχος του ήταν το πρόσωπο του θύματος. Αν ήθελε να σκοτώσει το θύμα, θα τον χτύπαγε στη πλάτη, την κα��διά ή την κοιλιά. Θα έπρεπε να είχε οργανώσει διαφορετικά την επίθεση του για να έχει εξασφαλισμένο αποτέλεσμα», ενώ αναφερόμενη στο σοβαρό χτύπημα στον λαιμό, κρίνει ότι: «ναι μεν ήταν επικίνδυνο, αλλά απείχε από την καρωτίδα. Δεν υπήρχε τρώση και δεν θα μπορούσε να επιφέρει το θάνατο. Δεν υπήρχε ενδεχόμενος δόλος. Στόχος ήταν το πρόσωπο.»

Μάλιστα η εισαγγελέας αναφερόμενη στα απειλητικά μηνύματα του 23χρονου δράστη, στο θύμα, δήλωσε ότι ο δράστης είχε «κανονισμένη» την επίθεση, αφού φαίνεται να είχε στήσει ενέδρα μαζί με έναν φίλο του στον μαθητή.