Τον Γολγοθά που έζησε μια διαζευγμένη μητέρα δυο παιδιών, η οποία έμαθε από την εφορία ότι πρέπει να πληρώσει φόρο για τα 20.000 ευρώ που υποτίθεται πως εισέπραξε ως μισθωτή από την εργασία της σε τράπεζα, αποκάλυψε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Star και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας.

Πιο συγκεκριμένα, η κυρία Ελισάβετ Μπαρζούκα, φορολογήθηκε για έναν μισθό που δεν εισέπραξε ποτέ από την τράπεζα, καθώς δεν υπήρξε ποτέ υπάλληλος της, αλλά είναι και άνεργη πολλά χρόνια.

Το μπέρδεμα φαίνεται να το δημιούργησε ένας υπάλληλος της τράπεζας, ο οποίος πληκτρολόγησε λάθος ψηφίο στον αριθμό φορολογικού μητρώου με αποτέλεσμα η άνεργη μητέρα να αποκτήσει τον τίτλο και φαινομενικά και τον μισθό της υπαλλήλου του πιστωτικού ιδρύματος.

Αυτό όμως είχε ως αποτέλεσμα η γυναίκα να χάσει το κοινωνικό μέρισμα και επιδόματα που έπρεπε να πάρει και τα είχε ανάγκη. Χρειάσθηκε η παρέμβαση του Star, που επικοινώνησε με την τράπεζα για να δοθεί λύση.

Τότε, η τράπεζα αναγνώρισε το λάθος και προθυμοποιήθηκε να αποπληρώσει την οικονομική ζημιά που υπέστη η άνεργη αλλά και να ενημερώσει την εφορία.

Η νεαρή μητέρα περιμένει την ολοκλήρωση των διαδικασιών από τους αρμόδιους, ώστε να μπορέσει να εισπράξει το κοινωνικό μέρισμα και τα υπόλοιπα επιδόματα που θα είναι μια ανάσα για την ταλαιπωρημένη οικογένειά της.