​Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το φαντασμαγορικό πάρτι που θα γίνει την Τετάρτη στον Σκορπιό, όπου η κόρη του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, Εκατερίνα θα γιορτάσει τα 25α γενέθλιά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θρυλικό νησί του Αριστοτέλη Ωνάση θα φωτιστεί από τη μία άκρη έως την άλλη, ενώ εδώ και λίγες μέρες έχουν καταφτάσει τριαξονικά για να ετοιμάσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Το μενού έχει οργανωθεί με κάθε λεπτομέρεια και ήδη στο νησί έχουν καταφτάσει τα ποτά, αλλά και τα απαραίτητα υλικά για να διαπρέψουν οι chef και να μείνει αξέχαστο το πάρτι στους εκλεκτούς καλεσμένους του Ρώσου κροίσου.

Επίσης στον Σκορπιό έχουν μεταφερθεί ηχητικά συστήματα, φωτορυθμικά, ενώ έχουν στηθεί τρεις πίστες για να το κάψουν οι καλεσμένοι.

Ανάμεσά τους η Αθηνά Ωνάση και ο σύζυγός της, ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, η Σαρλότ Κασιράγκι, η Μπιγιονσέ, που θα τραγουδήσει κιόλας και πολλοί άλλοι.

Μάλιστα σε συνέντευξή της η Εκατερίνα δήλωσε ότι το μεγάλο deal για την πώληση του Σκορπιού έγινε όταν συνάντησε την Αθηνά Ωνάση σε ιππικούς αγώνες και της είπε ότι όταν δεν θα θέλει άλλο το νησί, είναι εκείνη πρόθυμη να το αγοράσει.