​ΘΡΗΝΟ σκόρπισε στα Χανιά η είδηση του θανάτου του 20χρονου Μιχάλη Φουντουλάκη, ο οποίος όπως σας γράψαμε από το star.gr, έχασε τη ζωή του από λεπτοσπείρωση, έπειτα από την επαφή του με ποντίκι.

Ο νεαρός τερματοφύλακας, μεταφέρθηκε την Πέμπτη στο Νοσοκομείο Χανίων με έντονους πόνους στο στομάχι, έχοντας αγγίξει με γυμνά χέρια ένα μολυσμένο ποντίκι.

Image.jpg
Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε εμφανίσει λεπτοσπείρωση, μια νόσο που μεταδίδεται από ποντίκια. Αμέσως τον έβαλαν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όμως εμφάνισε υψηλό πυρετό και σηψαιμία, αφήνοντας την τελευταία του πνοή την Παρασκευή.

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο 20ΧΡΟΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ:

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία Νέας Κυδωνίας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα Παίδων του Α.Ο. Χανιά. Τις τελευταίες δύο σεζόν ήταν στο ρόστερ του Δ.Α.Α.Ο.Χ.

Η αγάπη του ήταν μεγάλη για το ποδόσφαιρο, αλλά και για τον Ολυμπιακό, αφού ο πατέρας του Στέλιος Φουντουλάκης, υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρος της Π.Ε.Φ.Ο. Χανίων.

Στη σελίδα της, η ΔΑΑΟΧ αναφέρει για το θάνατο του 20χρονου τερματοφύλακά της:

«Είμαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω τον ξαφνικό θάνατο του Μιχάλη Φουντουλάκη, δεύτερου τερματοφύλακα στον ΔΑΑΟΧ. Ο ΔΑΑΟΧ θρηνεί και λυπάται για το θάνατο ενός νέου παιδιού. Συλλυπητήρια και καλό κουράγιο στην οικογένεια.»