​Το «2ο πανηγύρι της φύσης», μια γιορτή αφιερωμένη στη φύση, τα ζώα και το περιβάλλον, διοργανώνει την Κυριακή 1η Ιουνίου, ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη, στη Σχολή Μωραΐτη (Παπαναστασίου & Αγ. Δημητρίου Ψυχικό).

Με αφορμή την επικείμενη Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, διοργανώνεται μια μεγάλη γιορτή για τη φύση και τα ζώα με σκοπό την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση του κοινού σε ό,τι αφορά στο περιβάλλον. Φέτος θα υπάρχει ειδικό αφιέρωμα στη Θάλασσα!

Συνολικά, 25 Περιβαλλοντικές & Φιλοζωϊκές Οργανώσεις θα δώσουν το «παρών», θα προβάλουν το έργο τους και θα ενημερώσουν το κοινό για τη δράση τους.

Logo.jpg

Οι οργανώσεις θα παρέχουν δωρεάν εργαστήρια περιβαλλοντικού χαρακτήρα σε ενήλικες και παιδιά, καθώς και πρακτικές συμβουλές και οδηγίες που ο καθένας μπορεί να εφαρμόσει για μια πιο φιλική προς το περιβάλλον καθημερινότητα. Επιπλέον, τα παιδιά θα κατανοήσουν την αξία της φύσης και θα ψυχαγωγηθούν δημιουργικά μέσα από παιχνίδια και δραστηριότητες οικολογικού περιεχομένου.

Καντίνα θα λειτοργεί λειτουργεί καθ'όλη την διάρκεια της εκδήλωσης και θα προσφέρει υγιεινές λιχουδιές & φρέσκους χυμούς.

Παράλληλα θα λειτουργεί Μπακάλικο με παραδοσιακά κι ως επί το πλείστον βιολογικά προϊόντα της ελληνικής γης.

Η εκδήλ��ση έχει ελεύθερη είσοδο, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και η διάρκεια της είναι από τις 11 π.μ. έως τις 7 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Συνδέσμου στο 210 6756970, στο info@sasm.gr και στο www.greenday.gr