Με χειροπέδες βρέθηκαν δέκα άτομα για συμμετοχή σε επεισόδια, διακεκριμένες φθορές και επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών δυνάμεων πριν την έναρξη του αγώνα χειροσφαίρισης μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ - Διομήδης Άργους, στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., δυο μεγάλες ομάδες φιλάθλων επιχείρησαν να εισέλθουν βίαια, από διαφορετικά σημεία, στο ήδη κατάμεστο Γυμναστήριο και επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων, εκτοξεύοντας εναντίον τους διάφορα αντικείμενα.

30052014foto2.JPG
Συγχρόνως πολλοί φίλαθλοι από τις κερκίδες του Γυμναστηρίου, αφού άνοιξαν δυο βοηθητικές εισόδους για να διευκολύνουν τα άτομα που επιχειρούσαν να εισέλθουν από τον εξωτερικό χώρο, επιτέθηκαν και αυτοί κατά των αστυνομικών, εκτοξεύοντας εναντίον τους σπασμένα καθίσματα, κιγκλιδώματα, μεταλλικά σταχτοδοχεία και το περιεχόμενο πέντε πυροσβεστήρων.

30052014foto.jpg
Όπως αναφέρει η Αστυνομία, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ επενέβησαν και ηρέμησαν την κατάσταση ενώ εξωτερικά του Γυμναστηρίου, στο χώρο του στίβου, πραγματοποιήθηκε η αναγκαία χρήση δακρυγόνων μέσων.

Από τις επιθέσεις τραυματίσθηκαν πέντε αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομείο.