​«Συναγερμός» σήμανε το πρωί της Πέμπτης στο Μπόρσι, όταν ένα αγροτικό αυτοκίνητο «έφυγε» στον κατεστραμμένο κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο χωριό και έπεσε στο γκρεμό, σε βάθος 25 μέτρα. Ευτυχώς οι δύο επιβαίνοντες πρόλαβαν να «πεταχτούν» από το όχημα, πριν αρχίσει να κατρακυλά στον γκρεμό.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό αυτό υπενθύμισε, για ακόμα μία φορά, στους κατοίκους της περιοχής ότι παίζουν καθημερινά με τις ζωές τους!

Ο δρόμος παραμένει κλειστός εδώ και τρείς μήνες, ενώ το κατολισθητικό φαινόμενο που τον έχει καταστρέψει δεν έχει κοπάσει ακόμα!

«Είμαστε αποκλεισμένοι δεν μπορούμε να πάμε στις δουλειές μας, στα σπίτια μας, στα χωράφια μας» λέει ο κ. Γιάννης Τσαγρής και συνεχίζει: «Παίζουμε κάθε μέρα κορώνα – γράμματα τις ζωές μας. Αν συνεχίσουμε έτσι είναι σίγουρο ότι κάποιος θα σκοτωθεί».

Στο σημείο στήθηκε ολόκληρη «επιχείρηση» από νωρίς το πρωί για την ανάσυρση του αυτοκι��ήτου από το γκρεμό, ενώ «παρών» ήταν και ο νέος πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μπορσίου κ. Χρήστος Παναγόπουλος ο οποίος είπε: «Παρ’ όλες τις αιτήσεις που έχουμε κάνει στην Περιφέρεια και στον δήμαρχο και στο δήμο Ήλιδας αλλά δεν έχουμε δει το παραμικρό αποτέλεσμα. Σήμερα είχαμε ένα ατύχημα που ευτυχώς δεν κόστισε ανθρώπινες ζωές. Υπάρχουν τόσα στρέμματα καλλιεργειών και ο κόσμος δεν μπορεί να πάει στα χωράφια του. Σε λίγες μέρες ξεκινά η συγκομιδή του πεπονιού, πως θα γίνει;».