​Νεκρός στο διαμέρισμά του, μετά από τέσσερις ημέρες, βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα, 77χρονος Βολιώτης, ο οποίος αντιμετώπιζε χρόνια παθολογικά προβλήματα.

Ο άτυχος συνταξιούχος διέμενε μόνος του σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, στην οποία επίσης διαμένουν σε ξεχωριστό διαμέρισμα, ο γιος του και η νύφη του.

Όπως έγινε γνωστό, το νεαρό ζευγάρι απουσίαζε τις τελευταίες ημέρες.

Ο μεν γιος του 77χρονου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό, η δε νύφη του, είχε φύγει το τριήμερο της περασμένης Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής, προκειμένου να πάει στον τόπο καταγωγής της για να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα.

Όταν επέστρεψε στο Βόλο και είδε τα παντζούρια του σπιτιού του πεθερού της κλειστά, τον αναζήτησε. Χτύπησε το κουδούνι, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση.

Έψαξε στη γειτονιά, απευθύνθηκε μάλιστα και στο μπακάλικο της περιοχής, αλλά κανείς δεν είχε δει τις τελευταίες ημέρες τον 77χρονο. Τότε κάλεσε την Αστυνομία και οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ άνοιξαν το διαμέρισμα και τον εντόπισαν νεκρό.

Παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή, το αποτέλεσμα της οποίας, έδειξε ότι ο θάνατος του άτυχου συνταξιούχου προκλήθηκε από παθολογικά αίτια.

Η κηδεία του αναμένεται να γίνει την επόμενη Παρασκευή 30 Μαΐου.