​Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένε�� τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικές βροχές ή πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά περιμένουμε την Παρασκευή 23 Μαΐου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 18 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 15 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 20 έως 26 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 19 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες ισχυροί 6 μποφόρ, με εξαίρεση το Βόρειο Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα όπου θα πνέουν ασθενείς άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μ��οφόρ.

Στην Αττική

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια και ορεινά τμήματα του νομού κυρίως τις απογευματινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Στην Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Καιρός γενικά καλός, αλλά με κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις σε όλη την χώρα. Σποραδικές καταιγίδες και βροχές θα σημειωθούν το απόγευμα στην βόρεια Ελλάδα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί: στην βόρεια Ελλάδα από 11-29 βαθμούς Κελσίου, στην κεντρική από 13-28 βαθμούς Κελσίου, στην δυτική από 15-26 βαθμούς Κελσίου, στην ανατολική από 17-26 βαθμούς Κελσίου και στην νότια από 16-26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στην βόρεια Ελλάδα από νότιες διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, στην κεντρική από νότιες διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, στην δυτική από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3-5 μποφόρ, στην ανατολική από νότιες διευθύνσεις 3-4 μποφόρ και στην νότια από νότιες διευθύνσεις 3-5 μποφόρ.

��ΥΡΙΑΚΗ

Καιρός καλός με ηλιοφάνεια κατά διαστήματα αραιές νεφώσεις. Το απόγευμα προβλέπονται καταιγίδες και βροχές στην βόρεια και κεντρική Ελλάδα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί: στην βόρεια Ελλάδα από 11-31 βαθμούς Κελσίου, στην κεντρική από 13-32 βαθμούς Κελσίου, στην δυτική από 15-28 βαθμούς Κελσίου, στην ανατολική από 17-27 βαθμούς Κελσίου και στην νότια από 16-26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στην βόρεια Ελλάδα από νότιες διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, στην κεντρική από νότιες διευθύνσ��ις 3-4 μποφόρ, στην δυτική από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3-5 μποφόρ, στην ανατολική από νότιες διευθύνσεις 3-4 μποφόρ και στην νότια από δυτικές διευθύνσεις 3-5 μποφόρ.