Νέα στοιχεία έχουν έλθει στο φως της δημοσιότητας για τον 31χρονο, ο οποίος δολοφονήθηκε σήμερα τα ξημερώματα, στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό, αφού ο νεαρός φαίνεται να ήταν σε λίστα υπόπτων για τη δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, τον Νοέμβριο του 2013 στο Νέο Ηράκλειο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος είχε ερευνηθεί διακριτικά από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για τη διπλή δολοφονία, αλλά δεν είχε προκύψει κάποιο στοιχείο σε βάρος του.

Η εκτέλεση του 31χρονου, φαίνεται να χαρακτηρίζεται από τους αστυνομικούς ως «συμβόλαιο θανάτου» χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί ακόμα το κίνητρο.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το θύμα έτρωγε σε εστιατόριο fast food, όταν τον πλησίασε ένας άγνωστος, ο οποίος φορούσε καπέλο και τον πυροβόλησε με πιστόλι δύο φορές (μία στο κεφάλι και μία στο σώμα), με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Μάλιστα, ο άνδρας είχε μπει στη φυλακή για υποθέσεις εκβιασμού και είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγες ημέρες, ενώ πριν από 2 χρόνια, είχε απασχολήσει και πάλι τις αρχές, επειδή είχε πετάξει μια κροτίδα εναντίον του αστυνομικού τμήματος Κορυδαλλού.

Για τη δολοφονία του 31χρονου διενεργεί προανάκριση το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.