Σάλος έχει δημιουργηθεί στον Bόλο και όχι μόνο, μετά την σύλληψη 29χρονου για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου!

Όπως προέκυψε, ο 29χρονος το τελευταίο 9μηνο, δημιουργώντας προφίλ στο «facebook» και υποδυόμενος ανήλικο μαθητή, προσέγγιζε και συνομιλούσε διαδικτυακά και τηλεφωνικά με ανήλικες κοπέλες. Μάλιστα, τις έπειθε να του στείλουν ημίγυμνες φωτογραφίες τους και στη συνέχεια, με την απειλή ότι θα δημοσιεύσει τις φωτογραφίες αυτές στο διαδίκτυο, τις εξανάγκαζε να του στείλουν κι άλλες φωτογραφίες τους με γυμνό περιεχόμενο.

Σε έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του συλληφθέντα βρέθηκε πλήθος αρχείων σε ηλεκτρονικά μέσα αποθήκευσης με υλικό παιδικής πορνογραφίας, τα οποία και κατασχέθηκαν μαζί μ' ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο 29χρονος για να επικοινωνήσει με τις ανήλικες κοπέλες.

Από την επιτόπια αυτοψία στα κατασχεθέντα πειστήρια, τα οποία θα αποσταλούν για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις, βρέθηκαν αποθηκευμένες φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών, καθώς και πλήθος άλλων αρχείων με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.