​Σαν να μην ήταν αρκετή η σοβαρή περιπέτεια που περνάει ο παραολυμπιονίκης Γιώργος Σηφάκης, «έπρεπε» άλλη μια ατυχία να «χτυπήσει» τον ίδιο και την οικογένειά του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ", την ώρα που ο 40χρονος δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, άγνωστοι «ποντικοί» μπήκαν στο σπίτι του, στο σπίτι του πατέρα του και στο σπίτι της αδερφής του και τα «άδειασαν».

Οι διαρρήκτες είναι σίγουρο, πιστεύουν οι αστυνομικοί, ότι γνώριζαν ποιοι μένουν στα σπίτια αυτά, ωστόσο δε σεβάστηκαν το δράμα της οικογένειας και προχώρησαν στις διαδοχικές κλοπές χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η διάρρηξη έγινε προχθές το βράδυ μεταξύ 8 μ.μ. με 11 μ.μ. κι ενώ η οικογένεια είχε πάει στο νοσοκομείο για να δει τον Γιώργο.

Τα τρία σπίτια βρίσκονται στην περιοχή του Γαζίου, στο ίδιο οικόπεδο. Αρχικά οι δράστες εκτιμάται ότι μπήκαν πρώτα στο σπίτι του πατέρα, το οποίο είναι μπροστά από τα σπίτια των παιδιών του.

Στο πρώτο σπίτι μπήκαν- σύμφωνα με πληροφορίες- αφού παραβίασαν την πλαϊνή πόρτα, ενώ στα άλλα δύο σπίτια μπήκαν από τα παράθυρα που παραβίασαν.

Από τα τρία σπίτια έκλεψαν δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, χρήματα από το σπίτι του πατέρα του παραολυμπιονίκη, καθώς και ποσότητα ελαιολάδου, πομποδέκτες για ενδοεπικοινωνία και κάποιες κούτες που περιείχαν ηλεκτρονικά εξαρτήματα.

Σταθερή η κατάσταση του Γ.Σηφάκη

Ο Γ.Σηφάκης, που τραυματίστηκε σοβαρά, προ ημερών, στο κεφάλι μετά από τροχαίο ατύχημα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, η πορεία της υγείας του ωστόσο αν και χαρακτηρίζεται κρίσιμη, είναι σταθερή και όλοι προσεύχονται να βγει ο 40χρονος νικητής και από αυτή τη δοκιμασία.

Ο 40χρονος ανήκει στο Σωματείο «Μεγαλόνησος» , είναι αθλητής με πολλές διακρίσεις διεθνείς και πανελλήνιες και έχει πάρει μέρος στους παραολυμπιακούς του Λονδίνου, ενώ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του Ηρακλείου.