​Την προηγούμενη Πέμπτη δύο 17χρονοι μαθητές έξω από το σχολείο τους άρχισαν να λογομαχούν.

Όπως υποστήριξε ο ένας ανήλικος στην αστυνομία, στην προσπάθειά του να αμυνθεί έσπρωξε τον άλλον με αποτέλεσμα ο δεύτερος, να πέσει να χτυπήσει στο κεφάλι και από την Πέμπτη να νοσηλεύεται στην Εντατική στο νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Κέρκυρας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, που διεξάγει την έρευνα, σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του 17χρονου για το σοβαρό τραυματισμό του συμμαθητή του, ενώ συνελήφθη με την κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, όταν μετέβη οικειοθελώς ��θες το πρωί, στο Αστυνομικό Τμήμα Κέρκυρας.

«Εκείνο που ξέρω είναι ότι ξέρουμε πολύ καλά το παιδί μας, τη διαγωγή του, το ενδιαφέρον του για τα μαθήματα, τον αθλητισμό αλλά και την αγάπη του στους συνανθρώπους του. Ο γιος μας έκανε πρωταθλητισμό στην κωπηλασία. Πιστεύω πως το παιδί μου χτυπήθηκε ύπουλα γιατί σε κατά πρόσωπον επίθεση θα μπορούσε να αντισταθεί.» σημείωσε ο πατέρας του θύματος Κώστας Παπικίνος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε «Εμάς μας ενδιαφέρει να γίνει καλά το παιδί μας το οποίο υπεβλήθη σε 6ωρο χειρουργείο. Είναι στην εντατική και παρακολουθούμε με αγωνία την εξέλιξη της υγείας του.»