​Τον εφιάλτη από την αρχή ξαναζεί μια 19χρονη Ρουμάνα, η οποία τον Αύγουστο του 2009 κατήγγειλε ότι ένας συμπατριώτης της την κρατούσε με την βία σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και την εξέδιδε παρά τη θέλησή της.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκινά από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω και στο εδώλιο θα καθίσουν δύο Ρουμάνοι 38 και 39 ετών κι ένας 46χρονος επιχειρηματίας από τη Ρόδο.

Όλα ξεκίνησαν στις 21 Αυγούστου 2009, όταν μια 19χρονη Ρουμάνα, εμφανίστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και κατέθεσε ότι ένας 38χρονος συμπατριώτης της την εξέδιδε παρά την θέλησή της.

Όπως είπε στην αστυνομία, ο Ρουμάνος την κρατούσε με τη βία στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου και μετά σε συνεννόηση με τον 46χρονο την εξέδιδε έναντι διάφορων χρηματικών ποσών.

«Αναγκάστηκα να έρθω σε ερωτική επαφή με 15 άτομα», είχε καταθέσει η νεαρή Ρουμάνα, συγκλονίζοντας ακόμα και τους ίδιους τους αστυνομικούς.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 38χρονου Ρουμάνου και του 46χρονου επιχειρηματία, οι οποίοι μετά από την απολογία τους είχαν κριθεί προφυλακιστέοι. Ο 39χρονος πάλι Ρουμάνος που εμπλέκεται στην υπόθεση είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και καταβολή 3.000 ευρώ ως εγγύηση.

Εναντίον και των τριών ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργή��ατος για μαστροπεία.