​Μια απίστευτη καταγγελία έδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης στη δημοσιότητα το ΠΑΜΕ, υποστηρίζοντας ότι ξενοδόχος της Ρόδου έσπασε στο ξύλο κι έστειλε στο νοσοκομείο καμαριέρα η οποία ζήτησε τα δεδουλευμένα της.

Η υπόθεση αναμένεται να προκαλέσει την άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα, ενώ άπαντες αναρωτιούνται εάν στη Ρόδο υπάρχουν και λειτουργούν υπηρεσίες για την προστασία των εργαζομένων.

Σύμφωνα με την καταγγελία «καμαριέρα που εργαζόταν επί τρία χρόνια σε ξενοδοχείο στην πόλη της Ρόδου και η οποία πρόσφατα είχε αποχωρήσει από τη δουλειά, πήγε την προηγούμενη Δευτέρα για πολλοστή φορά να ζητήσει τα δεδουλευμένα που της οφείλονταν.

Ο εργοδότης αρνήθηκε να την εξοφλήσει προφασιζόμενος ότι δεν έχει χρήματα. Όταν η εργαζόμενη επέμεινε ο γιος του ιδιοκτήτη την έβγαλε έξω με τη βία και όταν αυτή επέστρεψε τη σήκωσε και την πέταξε με το κεφάλι στο έδαφος. Η εργαζόμενη έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου μετά από εξετάσεις δε φάνηκε να έχει ευτυχώς σοβαρή βλάβη. Παρ’ όλα αυτά δεν έχει συνέλθει πλήρως από το περιστατικό».