​Έντονο οικονομικό προβληματισμό και ανασφάλεια για το μέλλον φαίνεται να έχουν οι περισσότεροι Έλληνες οι οποίοι δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τη ζωή τους και βλέπουν το μέλλον της χώρας με απαισιοδοξία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την δημοσκόπηση της «Public Issue», ικανοποιημένοι είναι μόνο 3 στους 10 Έλληνες, ενώ 7 στους 10 δηλώνουν απόλυτα δυσαρεστημένοι από τη ζωή τους.

Σε ερώτηση για το πώς νιώθουν όταν σκέπτονται το μέλλον τους, το 71% των πολιτών δηλώνουν ανασφαλείς και μόλις το 26% των Ελλήνων νιώθουν ασφάλεια.

Όταν δε η κουβέντα πήγε στην οικονομική τους κατάστασή, το 73% απάντησε ότι έχει χειροτερέψει, το 24% ότι παραμένει η ίδια, ενώ μόλις το 3% δήλωσε ότι έχει καλυτερέψει.

Στα ίδια επίπεδα κυμαίνονται και τα ποσοστά στην ερώτηση για το αν θα μειωθεί η ανεργία στην χώρα μας, αφού το 49% πιστεύει ότι θα αυξηθεί, το 28% ότι θα μείνει η ίδια και το 23% ότι θα μειωθεί.

Όπως καταλαβαίνετε και εσείς η απογοήτευση μάλλον αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητας του Έλληνα πολίτη, άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι οι αυτοκτονίες στην χώρα μας έχουν αυξηθεί απότομα τα τελευταία χρόνια!