​Ένας 35χρονος αστυνομικός , πατέρας δύο παιδιών, έχασε την ζωή του το βράδυ της Κυριακής στην Ανδραβίδα της Ηλείας, στην προσπάθειά του να αποτρέψει διάρρηξη σε σπίτι της περιοχής.

Ο αστυνομικός, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, μόλις αντελήφθη την απόπειρα της διάρρηξης, επιχείρησε να σταματήσει τον δράστη. Όμως ο τελευταίος, αντέδρασε και επιτέθηκε στον αστυνομικό, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα με μαχαίρι που είχε στην κατοχή του.

foniko2.jpg
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δίπλα στον τραυματισμένο αστυνομικό έτρεξαν περίοικοι, όμως ένα από τα τραύματα ήταν στην καρδιά και όταν έφτασε το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς ότι ο 35χρονος ήταν ήδη νεκρός.

Κατά το ανθρωποκυνηγητό που ακολούθησε, ο δολοφόνος -που, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι τσιγγάνος- συνελήφθη μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα.
foniko5.jpg
Ο θάνατός του 35χρονου, ο οποίος υπηρετούσε στη Δίωξη Ναρκωτικών Πύργου, έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την Ηλεία, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή.