Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για την αδελφή της άτυχης Φαίης Μπλάχα από τη Νέα Μάκρη.

Δυο μέρες πριν τη δίκη για τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας, η Μαριαλένα Μπλάχα έχοντας βάψει τα μαλλιά της κόκκινα, επισκέφθηκε νέο διαγωνισμό για σκύλους.

newego_LARGE_t_420_54210303.JPG
Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο του 2013 δεν παρεβρέθηκε στο μνημόσυνο της αδελφής της για να δώσει το «παρών» σε καλλιστεία σκύλων.

Συνοδεύοντας το αγαπημένο της τετράποδο που ακούει στο όνομα Νίτρο, συμμετείχε σε μια από τις δύο εκθέσεις μορφολογίας από τον Κυονολογικό Όμιλο Ελλάδος που πραγματοποιήθηκαν στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο Αττικής, αλλά και στην ειδική έκθεση για την Ομάδα 2 όπου παίρνουν μέρος γερμανικοί μολοσσοί, ντόπερμαν, ποιμενικοί κ .ά

image.jpg
Η Μαριαλένα, φορώντας ένα χακί σακάκι, ανθρακί κολάν, καφέ μπότες και στυλάτα γυαλιά ηλίου, έκανε πασαρέλα με τον Νίτρο πάνω στο γκαζόν και μπροστά από κριτική επιτροπή.

Πάντως, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η εικόνα της ήταν τελείως διαφορετική, ενώ όταν ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την επιλογή της να μην εμφανιστεί στο μηνημόσυνο της αδελφής της τον Ιούνιο του 2013 αλλά να παραστεί σε καλλιστεία σκύλων στη Θεσσαλονίκη, απάντησε ότι δεν γνώριζε πότε ήταν το μνημόσυνο, ενώ είχε ανάγκη τα 100 ευρώ που εισέπραξε για την παρουσίαση της διοργάνωσης.