Συνεχίζονται σήμερα για τρίτη συνεχή ημέρα στα Χανιά οι αγωνιώδεις προσπάθειες εντοπισμού 39χρονουεργάτη που καταπλακώθηκε από χώματα και εξακολουθεί να αγνοείται.

Την ίδια στιγμή συνεχίζεται και η αγωνία των συγγενικών προσώπων και των φίλων του 39χονου που βρίσκονται στη σημείο της εκσκαφής και παρακολουθούν τις προσπάθειες εκσκαφής.

O 39χρονος καταπλακώθηκε το πρωί της Πέμπτης από όγκους χωμάτων την ωρα που εκτελούσε εργασίες υποστύλωσης μέσα σε πηγάδι βάθους 17 μέτρων στην περιοχή των Μουρνιών.

Σύμφωνα με το crretalive.gr από το πρωί πραγματοποιούνtai εργασίες εκσκαφής από 5 μεγάλα μηχανήματα έργων, ενώ φορτηγά αυτοκίνητα μεταφέρουν σε άλλο σημείο τις μεγάλες ποσότητες από χώμα από ένα κρατήρα βάθους 14 περίπου μέτρων και με πολύ μεγάλη διάμετρο.

Τις προσπάθειες δυσχεραίνει το γεγονός ότι το μεγάλο βάθος βρίσκεται κοντά στον υδροφόρο ορίζοντα με αποτέλεσμα στο βάθος της εκσκαφής να υπάρχουν νερά τα οποία πρέπει συνεχώς να αντλούνται, ενώ λόγω του εκτεταμένου χώρου εκσκαφής μετακινήθηκε και μία κολόνα της ΔΕΗ.