​Καλεσμένη στην εκπομπή Μίλα, της Τατιάνας Στεφανίδου, ήταν η κυρία Μαρία, η οποία εξιστόρησε το συγκλονιστικό περιστατικό το οποίο σημάδεψε την ζωή τόσο της κόρης της όσο και της ίδιας.

Η γυναίκα, η οποία δεν θέλει να γίνουν γνωστά τα στοιχεία και το πρόσωπο της, καταγγέλλει ότι ο σύντροφος της καλύτερης της φίλης, έστελνε σεξουαλικά μηνύματα, μέσω Facebook, στην ανήλικη κόρη της.

Η συγκλονισμένη μητέρα αναφέρει ότι ο άνδρας, ο οποίος μπαινόβγαινε στο σπιτικό τους καθημερινά τα τελευταία 7 χρόνια, πριν από έναν μήνα άρχισε να βλέπει το 14χρονο κορίτσι με «άλλο μάτι».

Μάλιστα σύμφωνα με την γυναίκα, ο άνδρας μέσα σε ένα βράδυ έστειλε 130 με 150 μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου στην 14χρονη μαθήτρια, η οποία τα έδειξε κλαίγοντας στην μητέρα της.

Το επόμενο πρωί η κυρία Μαρία πήγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου και κατήγγειλε το περιστατικό. Μετά από έρευνα και πολύωρες καταθέσεις, ο αδίστακτος άνδρας, παραδέχτηκε ότι είχε στείλει τα μηνύματα στο ανήλικο κοριτσάκι, αλλά υποστήριξε ότι όλο αυτό συνέβη από…… αφέλεια!!!!

Η αστυνομία τον άφησε ελεύθερο, ενώ η γυναίκα υποστηρίζει ότι διορίστηκε και ως σχολικός φύλακας. Βέβαια, η ίδια δεν το άφησε να περάσει έτσι, μιας και ο άνθρωπος αυτός θα μπορούσε να κάνει τα ίδια και σε κάποια άλλη μαθήτρια. Για αυτόν τον λόγο, τηλεφώνησε στην δευτεροβάθμια και ζήτησε την απομάκρυνσή του, όπως και έγινε!

Η μάνα του ανήλικου κοριτσιού υποστήριξε ότι το κράτος της γύρισε την πλάτη, ενώ την ίδια στιγμή το κορίτσι επισκέπτεται παιδοψυχίατρους, καθώς πάσχει από τραυματικό στρες και κρίσεις πανικού.

Η σοκαρισμένη μητέρα ζήτησε βοήθεια, αφού ο άντρας συνεχίζει να ενοχλεί την οικογένεια της, με καθημερινές επισκέψεις στην πολυκατοικία που μένουν και με απειλές.

Να σημειωθεί ότι η «κολλητή» της κυρίας Μαρίας ενώ αρχικά ήταν με την πλευρά της 14χρονης, κατέληξε να καταθέτει ως μάρτυρας υπεράσπισης του συντρόφου της, κάτι που έκανε την γυναίκα να νιώσει προδομένη.