���Δραματικές ώρες για τον 39χρονο εργάτη, ο οποίος είχε ένα σοβαρό ατύχημα, σήμερα (08-05-14) στις 11:00 το πρωί, στο Κόκκινο Μετόχι Χανίων, όταν καταπλακώθηκε από κυβικά χώματος την ώρα που έκανε εργασίες σε πηγάδι.

Από την πρώτη στιγμή, διασωστικά συνεργεία κατέφθασαν για να τον απεγκλωβίσουν αλλά δυστυχώς χωρίς κανένα αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής.

Πιο συγκεκριμένα, οι αρχές είχαν αποφασίσει να χρησιμοποιηθεί ένα ερπυστριοφόρο μηχάνημα στο οποίο θα έδεναν τη σκαλωσιά και θα την τραβούσαν πάνω, με τις ελπίδες όλων να βρεθεί πάνω σε αυτήν ο εργάτης.

Η προσπάθεια έγινε, η σκαλωσιά βγήκε, όχι όμως και ο 39χρονος ο οποίος απ' ό,τι φαίνεται πρέπει να βρισκόταν τελικά κάτω από αυτήν.

Έτσι πλέον, τα συνεργεία, θα προχωρήσουν στην εκσκαφή όλου του χώρου περιμετρικά του πηγαδιού, ενώ αντιμετωπίζουν ένα ακόμη πρόβλημα, αφού το πηγάδι γέμισε με νερό και κάνει την προσπάθεια τους πιο δύσκολη.

Βέβαια, οι διασώστες δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν την προσπάθεια όσο χρειαστεί, γι' αυτό το λόγο μάλιστα, η πυροσβεστική υπηρεσία πριν από λίγο έφερε προβολείς και γεννήτριες προκειμένου να μπορούν να εργαστούν ακόμα και όταν πέσει το φως.