​Δύο άντρες, που κατηγορούνται για ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου μίας γυναίκας στην Κάντζα, συνέλαβε η αστυνομία. Σε βάρος των δύο αντρών, βουλγαρικής ��πηκοότητας, είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τις πρωινές ώρες της Πρωτομαγιάς, στο σπίτι όπου συγκατοικούσαν και τα τρία άτομα, υπήρξε επεισόδιο μεταξύ τους, κατά τη διάρκεια του οποίου οι δύο άνδρες προκάλεσαν σωματικές βλάβες στο θύμα, στην κοιλιακή χώρα και σε άλλα σημεία του σώματός της.

Η γυναίκα αρχικά δεν μετέβη σε νοσοκομείο, αλλά προχθές το μεσημέρι διακομίστηκε σε κωματώδη κατάσταση και πέθανε το ίδιο βράδυ.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατός της επήλθε από ρήξη σπλήνας. Κατά την εξέτασή τους, οι δράστες ομολόγησαν, ότι και οι δύο είχαν χειροδικήσει σε βάρος της.

Επίσης, ο ένας εκ των κατηγορουμένων είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας, σε βάρος της ίδιας γυναίκας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο ανακριτή.