​Το Star μίλησε με έναν από τους ελάχιστους ανθρώπους που αυτές τις μέρες βρίσκονται στο πλευρό της 32χρονης αδελφής της Φαίης Μπλάχα η οποία κατηγορείται για παροχή κάλυψης στον 26χρονο κατηγορούμενο Βαγγέλη Στεφανάκη. Για πρώτη φορά θέλησε να «σπάσει» τη σιωπή της και μέσω τρίτου να μας μεταφέρει την άποψη της για όλα όσα συμβαίνουν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Τι μετέφερε άνθρωπος της αδερφής της Φαίης για την 32χρονη συγκατηγορούμενη

«Εντυπωσιάζεται μέχρι τώρα με τις μαρτυρικές καταθέσεις. Έχουν ειπωθεί ψέματα για το πρόσωπο της. Βλέπει τάση των μαρτύρων να προσπαθούν να είναι πιο επιεικείς για τον κατηγορούμενο και να βγάζουν μένος εναντίον της λες και αυτή ήταν ο άνθρωπος που σκότωσε την αδελφή της. Αυτό το βλέπει ακόμη και από την πολιτική αγωγή ακόμη και ο ίδιος της ο πατέρας.

Έχει την αίσθηση ότι οι δικοί της άνθρωποι θέλουν να την οδηγήσουν στη φυλακή περισσότερο και τον κατηγορούμενο.»

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια αυτής της δίκης, από την πλευρά της 32χρονης θα υπάρξουν εκπλήξεις, καθώς υπάρχει ένας άνθρωπος που θα δώσει όπως ισχυρίζεται η ίδια στους κοντινούς της ανθρώπους άλλη διάσταση στην υπόθεση.

Τι άλλο μετέφερε άνθρωπος της αδερφής της Φαίης για την 32χρονη συγκατηγορούμενη

«Η ίδια έχει μετανιώσει χίλιες φορές για το τραγικό της λάθος, να δώσει ψευδή κατάθεση και να καλύψει τον κατηγορούμενο, αλλά στην πραγματικότητα, βλέπει μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου ότι οι δικοί της άνθρωποι προσπαθούν να της αποδώσουν μεγαλύτερες ευθύνες από ότι της αναλογούν, λες και θέλουν να τη δουν να μπαίνει στη φυλακή για ένα πταίσμα.

Ο πόνος για το χαμό της αδελφής της είναι πολύ μεγαλύτερος από ότι φαντάζονται και οι τύψεις δεν την αφήνουν ούτε ένα λεπτό να ησυχάσει. Όταν χάθηκε η Φαίη έχασε τα πάντα, την αδελφή της ,την οικογένεια της, τους φίλους της. Τώρα αισθάνεται ότι μια ολόκληρη κοινωνία την έχει στοχοποιήσει ακόμη περισσότερο από τον άνθρωπο που σήκωσε το χέρι του και αφαίρεσε τη ζωή της αδελφής της.»