​Τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία. Τα δυο κορίτσια, η Φαίη και η αδελφή της, ζούσαν αρμονικά μέχρι και το Φεβρουάριο του 2013. Μάλιστα όταν χώρισε η 32χρονη, δυο μήνες πριν γνωρίσουν τον κατηγορούμενο, η Φαίη αποφάσισε να συγκατοικήσει με την αδελφή της που κατοικούσε ακριβώς δίπλα.

Βέβαια, όταν μπήκε ο κατηγορούμενος στη ζωή τους, τα πάντα άλλαξαν. Η 32χρονη σύμφωνα με τις καταθέσεις των μαρτύρων, διεκδικούσε απεγνωσμένα τον κατηγορούμενο.

Μάλιστα όταν η Φαίη αντιλήφθηκε το φλερτ της αδελφής της στον κατηγορούμενο στενοχωρήθηκε τόσο, που παραπονέθηκε στον δύστυχο πατέρα τους, ο οποίος δεν φανταζόταν ποτέ ότι όλη αυτή η ιστορία θα είχε αυτήν την τραγική κατάληξη για την οικογένεια του.

Σύμφωνα με τους μάρτυρες, η 32χρονη αδελφή του αδικοχαμένου κοριτσιού, παρέμεινε ΨΥΧΡΑΙΜΗ, όταν είδε την αδελφή της στο κρεβάτι βαριά τραυματισμένη από τον κατηγορούμενο. Δεν ήταν λίγοι αυτό που υποστήριξαν πως η γυναίκα έδωσε ψευδή κατάθεση γιατί είχαν σκοπό να το «σκάσουν» μαζί με τον φερόμενο ως δράστη για να ζήσουν για πάντα μαζί.

Η ίδια υποστή��ιξε ότι ήταν τρομοκρατημένη και πως φοβόταν να πει την αλήθεια αφού ο 25χρονος την απειλούσε ότι θα κάνει κακό σε αυτήν και την οικογένεια της!

Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και να κάνει ακόμη πιο βαρύ το κλίμα εναντίον της 32χρονης μια επιπλέον μαρτυρία. Μια φίλη της γυναίκας, ανέφερε ότι ήθελε να βάλει ΜΠΡΑΒΟΥΣ να γρονθοκοπήσουν την αδικοχαμένη Φαίη ώστε να αφήσει τον 25χρονο.

Τραγικές φιγούρες, στην φρικιαστική ιστορία που συγκλόνισε και σόκαρε τον πανελλήνιο είναι η κατάκοιτη μητέρα και ο απαρηγόρητος πατέρας, ο οποίος βρίσκεται μέσα στο δικαστήριο και να βλέπει από την μια τον άνθρωπο που του στέρησε την ελπίδα και από την άλλη το παιδί του να κάθεται δίπλα του στο εδώλιο με την κατηγορία ότι συγκάλυψε τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ της αδελφής της.