Λίγο έλλειψε να μετατραπεί σε τραγωδία ένα επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκησαν ένας 18χρονος, ο 45χρονος πατέρας του και ο 47χρονος φίλος του τελευταίου, στο Χειμαδιό τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες και αστυνομικές πηγές, για λόγους που ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί ο 18χρονος μαζί με τη μητέρα του έφυγαν από τον Πύργο όπου διαμένουν και πήγαν στο Χειμαδιό στο σπίτι του 47χρονου όπου βρισκόταν και ο 45χρονος πατέρας. Εκεί άγνωστο γιατί «άναψαν τα αίματα» και ο 47χρονος φέρεται να μαχαίρωσε στην στομαχική χώρα, τον 18χρονο.

Άμεσα ο πατέρας και η μητέρα του 18χρονου, τον έβαλαν στο αυτοκίνητο ενώ αυτός αιμορραγούσε σοβαρά και κατευθύνθηκαν προς το νοσοκομείο Πύργου.

Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να σώσουν το 18χρονο, που υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να περιορίσουν την αιμορραγία και να αντιμετωπίσουν τα τραύματα.

Η κατάσταση έξω από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών ήταν τεταμένη για ώρα το βράδυ της Τρίτης παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Αφότου ελήφθησαν καταθέσεις, αστυνομικοί κατευθύνθηκαν προς το Χειμαδιό, όπου σύμφωνα με πληροφορίες αναζήτησαν και συνέλαβαν τον 47χρονο φερόμενο δράστη.

Ο 18χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Πύργου, ενώ η υπόθεση ερευνάται ακόμα στο πλαίσιο της προανάκρισης.